Valitse Sivu

Lakusirkat ja kuusenkerkkädippi

Lakusirkat ja kuusenkerkkädippi

Kausiherkuttelua! Kuusenkerkkä on raikas ja keväisen metsän makuinen luonnonanti, ja se sopii mainiosti avokadon kaveriksi guacamoleen. Raakalakritsilla maustetut sirkat ovat dipille sähäkkä makupari. Kuusimetsän kautta kotiin, vielä ehtii!

Lakusirkat

  • 60 g pakastetuoreita sirkkoja tai 30 g kuivattuja sirkkoja
  • 2 tl raakalakritsijauhetta
  • suolaa

Paista sirkat öljyssä. Pakastesirkkoja noin 5 minuuttia tai niin kauan, kunnes rapeus on mieleinen. Kuivattuja sirkkoja voi vain käyttää pannulla, jotta saa öljyisen pinnan. Mausta sirkat.

Dippi

  • 2 avokadoa
  • 1/3 vahva chili
  • kourallinen kuusenkerkkiä
  • kourallinen basilikaa
  • suolaa
  • 1/2 limetin mehu

Pilko avokadot ja chili. Muista kaapia avokadon sisäkuoresta kaikki vihreä mukaan. Sekoita kaikki ainekset blenderissä tai sauvasekoittimella.

Tarjoile nachojen kanssa.