![Rapisevat sirkkarullat](https://hyonteiskokki.fi/wp-content/uploads/2018/10/rullat-150x150.jpg)
Lakusirkat ja kuusenkerkkädippi
![Lakusirkat ja kuusenkerkkädippi](https://hyonteiskokki.fi/wp-content/uploads/2018/05/MG_1816_lite-1200x640.jpg)
Kausiherkuttelua! Kuusenkerkkä on raikas ja keväisen metsän makuinen luonnonanti, ja se sopii mainiosti avokadon kaveriksi guacamoleen. Raakalakritsilla maustetut sirkat ovat dipille sähäkkä makupari. Kuusimetsän kautta kotiin, vielä ehtii!
Lakusirkat
- 60 g pakastetuoreita sirkkoja tai 30 g kuivattuja sirkkoja
- 2 tl raakalakritsijauhetta
- suolaa
Paista sirkat öljyssä. Pakastesirkkoja noin 5 minuuttia tai niin kauan, kunnes rapeus on mieleinen. Kuivattuja sirkkoja voi vain käyttää pannulla, jotta saa öljyisen pinnan. Mausta sirkat.
Dippi
- 2 avokadoa
- 1/3 vahva chili
- kourallinen kuusenkerkkiä
- kourallinen basilikaa
- suolaa
- 1/2 limetin mehu
Pilko avokadot ja chili. Muista kaapia avokadon sisäkuoresta kaikki vihreä mukaan. Sekoita kaikki ainekset blenderissä tai sauvasekoittimella.
Tarjoile nachojen kanssa.