Valitse Sivu

Neljän tähden illallinen

Neljän tähden illallinen
Hyönteiskokilla oli kunnia päästä Subin Neljän tähden illallinen -ohjelmasarjaan kyläilemään ruoka-alan ammattilaisten luona ja valmistamaan heille illallisen kotonaan. Ohjelmakonsepti on hyväntuulinen ja innoitti jatkossakin kutsumaan läheisiä koolle ruuan ympärille. Jaksot katsottavissa nyt!

Neljä julkisuudesta tuttua henkilöä, neljä peräkkäistä iltaa. Kukin on omalla vuorollaan keittiön keskipisteenä ja tarjoaa illallisen viikon seurueelle. Illallisvieraat antavat kokille pisteet ruoasta, tunnelmasta ja esillepanosta. Voittaja selviää viikon viimeisenä iltana. Pöytäseurueen lisäksi tähtien keittotaitoja kommentoi ruoka-asiantuntija Meri-Tuuli Väntsi.

Maaliskuisen viikon viimeisen illallisen tarjoilee hyönteiskokki Topi Kairenius. Hyönteisruoka jakaa vieraiden mielipiteet ja Topin lemmikit saavat vieraiden niskakarvat pystyyn. Illallisen jälkeen seurue pistää jalalla koreasti ja laskee viikon pisteet yhteen paljastaen lopuksi kuka järjesti viikon parhaan illan. Pöydän ääressä ravintoloitsijat Teemu Laurell ja Lotten Lindborg sekä ruokatoimittaja Sanna Mansikkamäki.

Neljän tähden illallinen -kausi on katsottavissa mtv-palvelussa.