Valitse Sivu

Hyönteiskokki-kirjan julkkarit ravintola Fat Lizardissa

Suomen ensimmäinen hyönteiskeittokirja Hyönteiskokki (Like Kustannus 2018) julkaistiin ravintola Fat Lizardissa perjantaina 6.7.2018. Hyönteissyönnin suunnannäyttäjä Topi Kairenius tuo ötökät aterian tähtirooliin turvallisesti ja maittavasti. Kirjan tuhdit eväät sopivat niin aloitteleville hyönteissyöjille kuin aiheeseen jo perehtyneille kotikokeille. Hyödyllisten ohjeiden avulla voi myös opetella pyydystämään itse luonnosta siivekkäät ja kuusijalkaiset välipalat.

Videolla ravitsemusterapeutti Leena Putkonen arvioi hyönteisten vaikutusta herkkävatsaisten FODMAP-ruokavaliossa.

Hyönteiskokki tulee heinäkuun aikana myyntiin mm. ravintola Fat Lizardiin, kirjakauppoihin, marketteihin ja tälle sivustolle!

Ole tarkka, ota sirkka!